Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Podle ředitele Vojenského výzkumného ústavu v Brně Bohuslava Šafáře se tyto látky u nás dosud vyrábějí - ovšem "výhradně pro laboratorní účely". Podle zprávy, kterou přinesla ČTK a kterou zapracoval do svého zpravodajství již 19. března deník Právo, Šafář tuto informaci potvrdil. „Malé množství jich vyrábí i Vojenský výzkumný ústav v Brně“. Ústav k tomu má podle ředitele souhlas Organizace pro zákaz chemických zbraní.

3 0
možnosti
JZ

Novičok by měl hledat ovčáček čtveráček, který v tom má bohatou praxi, například mimořádné úspěšný byl při hledání Peroutkova článku Hitler je gentleman. ;-D

4 7
možnosti
PP

P23e83t35r 39P49o78l39á23k

27. 3. 2018 17:57

Pane Zieglere, tomu rikam opravdu argument do pranice! Rekl bych tak na urovni hadek zaku 7. tridy zakladni skoly. Jeste nam to nejak podeprete necim k calnku, nebo zustanete u slaboduchych infantilnich projevu?

10 0
možnosti
JZ

Nevím jestli nazvat Zemanovo chování velezradou, ale debilitou a idiocii, když zpochybnil tvrzení vlastní vlády, určitě ano.

4 8
možnosti
PP

P14e47t54r 47P96o43l72á80k

27. 3. 2018 18:01

Takze kdyby vam vetsina lidi rikala, ze mate vyskocit z okna a jeden jediny clovek by vam rekl, at to nedelate, tak byste vyskocil? Vlada ma snad patent na rozum? A tady nejde o Rusko a Skripala, ale o selsky rozum, proboha! Chcete soudit bez dukazu? To jsme tu meli. V 50. letech...

10 1
možnosti

Die Presse: Kurz dal přednost „dialogu“, před sankcemi proti Moskvě!

Rakouský kancléř Sebastian Kurz odmítl vyhostit ruské diplomaty z Vídně v reakci na otravu bývalého dvojitého agenta Sergeje Skripala, uvedl Die Presse.

Sebastian Kurz, rakouský předseda vlády

26.březen 2018 - 10:10

Domnívá se, že je důležité zachovat kanál pro dialog s Moskvou a navrhuje využít diplomatický tlak, aby se Rusko povzbudilo k účasti na vyšetřování.

11 1
možnosti
VV

Vsak to byla rakouska politika od toho Staatsvertrag az po pad zelezne opony. rakousko meo k tomu i armadu, ktera mela za ulohu klast tak dlouho odpor, dokud vlada neodjede do Svycarska.

1 0
možnosti
JT

J78i70r78i 70T43i61c68h63y

27. 3. 2018 16:20

Ti "zalobci" by meli byt okamzite poslani pred soud pro urazku prezidenta.

2 0
možnosti
PN

Jsme jako ANGLICKÁ MÁMA. Věříme představitelům Londýna, přestože nám zatím vždycky lhali. (Pamatujete na slavné řeči britského premiéra za kolik minut dorazí Saddámova raketa s chemickými zbraněmi do Anglie?) A nezradíme je, přestože oni nás vždycky v historii zradili. (Ano, Chamberlain přivezl z Mnichova mír na účet ČSR a poté, co čeští piloti vykrváceli v bitvě o Anglii nás bez rozpaků prodali v Jaltě Stalinovi - a pak ještě do poslední ponožky vyúčtovali výstroj našich letců, když nám měli vrátit deponované prostředky). Opravdu, to je chování maminky nezdárného syna. Díky za takové spojence. Fuj.Rv

O Babišovi jsem si nedělal moc iluze, ale že se odkope takto brzy jako Bruselský anální alpinista, to překonal mé nejhorší obavy.

Jediný slušný politik je Zeman. Díky bohu za něj. Není divu, že mezi těmi odpudivými politickými individui vzbuzuje takovou nenávist.

12 2
možnosti

Babiš to dělá účelově : půjdeš s námi nebo proti nám??? v překladu zpráva o čapím hnízdě bude pro tebe nebo proti toběRv

1 0
možnosti
DV

D70a95v95i90d 83V77l27k

27. 3. 2018 15:17

Já bych to taky shrnul. Jed Novičok byl vyvinut v Rusku(dříve SSSR) vyrábí se tam a je v držení Ruska . Skripal zradil Rusko a přeběhl. Putin vyhrožoval Skripalovi pomstou. Teď někdo Skripala zabil. Kdo asi? Chvilka napětí.

Právníci říkají Cui Bono- v čí prospěch? Takže já bych žádně velké rafinovanosti nehledal. Ostatně není to první ani poslední Rus, který za záhadných okolnosti zemře otráven nějakým sovětský patákem. Ovšem pozor, taky by to mohli udělat mimozemšťani. Ty mrchy malé zelené.

5 5
možnosti
AD

Máte tam ale zásadní chybu - vyráběl se, ne vyrábí.

4 2
možnosti
MJ

Důkazy ale jsou a né,že ne, stačí jen sledovat informace od začátku tohoto případu ale i kdyby těch důkazů bylo milion, - Rus bude zatloukat, zatloukat, zatloukat.

6 8
možnosti
AD

Tak nám ty důkazy popište? Kde byl jed aplikován, kým, v jaké formě, jak se dostal do VB? Prosím

10 0
možnosti
Foto

Nevím jestli je velezrádce, ale existuje jen málo presidentů, kteří chodí chlastat na ruskou ambasádu.

8 8
možnosti
Foto

One at a time, že? Protože vždy máme jen jednoho prezidenta.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS